Green Screen Photobooth. Meer Weten?

Een greenscreen fotografie: een ludieke aanvulling voor je trouwfeest! Een greenscreen photobooth: je hebt er zeker wel eens van gehoord, maar wat is het eigenlijk precies? De meeste mensen herkennen de benaming wel en hebben er wel een keer videos van voorbij zien komen maar weten niet precies hoe het werkt. Niet alleen wat het is maar hoe gaat het precies in zijn werk? Je kunt er zoveel grappige dingen mee doen. Wist je dat? Ooit eens gedacht aan een greenscreen huren? bekijk de vele tientallen foto’s greenscreen fotografie

Wat is greenscreen fotografie

Maar wat is precies een greenscreen? Details ga je hier vinden.

Een greenscreen photobooth is een groot, groen scherm wat als achtergrond wordt gebruikt voor foto shoots maar ook video opnames. Groen scherm. Nog duidelijker uitgelegd gaat het er om dat de decor voor de achtergrond groen is waar foto en video shoots mee worden gemaakt. Een greenscreen photobooth wordt in de regel ingezet voor chromakey-toepassingen. Het is een technologie waarin iets of iemand wordt gefilmd of gefotografeerd tegen een groene achtergrond. Vervolgens wordt met gespecialiseerde software de background transparant gemaakt zodat er een andere achtergrond voor in de plaats geplaatst kan worden.

De geheimen van greenscreen fotografie.

Greenscreen fotografie eenvoudig uitgelegd! De kleur groen is namelijk niet voor niets gekozen. De groene kleur komt vrijwel niet voor in het menselijk uiterlijk. Als men dan met de computer het groen er uit filtert blijft of blijven degene die gefotografeerd of gefilmd worden gewoon intact. Op die wijze kun je de groene achtergrond transparant maken en een nieuwe achtergrond op deze plek zetten. Natuurlijk snap je het nu.

Maar wie verhuurt photobooth greenscreens?

Een greenscreen photobooth huren is zeker daarom een heel origineel en ludiek idee voor een trouwfeest. Veel ondernemers zijn zich bewust vansnappen al wat de commerciele voordelen van greenscreen fotografie zijn. Met een greenscreen photobooth weet je zeker dat je gasten of bezoekers nieuwsgierig komen kijken en willen zien hoe het werkt! Denk zelf maar wat voor achtergrond je kan gebruiken. Wat dacht je van de aarde als achtergrond of een of ander eng monster of, genoeg ideetjes die waarschijnlijk bij je naarboven zullen komen. Voel je de ideeen al naar boven borrelen? Ook kun je een achtergrond op maat laten maken, zodat deze past bij je product of gelegenheid. Van belang is wel dat je aanlevert volgens de specificaties. Van tevoren even met ze doornemen

Greenscreen photobooth fotografie verhuur ook bij Jongensvandephotobooth.nl

De Jongensvandephotobooth.nl zijn Greenscreen photobooth verhuur en de fotografie daarvan doen de Jongens van de Photobooth alweer vanaf 2015. Je kunt het hele pakket bestellen als je een greenscreen photobooth shoot op locatie wil realiseren. Want een greenscreen huren is dé ludieke aanvulling voor je evenement! Wat is inbegrepen bij het huren van een greenscreen?: • Mobiele fotostudio voor de greenscreen • Een bekwame fotograaf die de fijne kneepjes van de greenscreen fotografie kent en die op een gemotiveerde manier het lang verscholen fotomodel in je gasten naar boven haalt • De fotoprints die je kunt maken zijn onbeperkt • Online fotogalerij met digitale downloads zijn gratis • Foto’s worden vrij snel verwerkt maar zijn wel afhankelijk van het design • Minimaal 2 gratis designs waaruit je gasten kunnen kiezen • Evenementen specialisten • Er wordt van tevoren doorgenomen hoe greenscreen design en foto’s er uit moeten komen te zien. We gaan dan ook voor de beste resultaat. Wie meer wil weten over greenscreen photobooth fotografie of wil huren moet even bellen naar 030-3205000.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis
3515 VS Utrecht
Nederland
+31 30 320 5000