Ik wordt makeup artiest


Video Transcript

[Muziek] helemaal welkom bij deze nieuwe video vandaag heb ik iets tofs verliet jullie hele grote zwarte tas naast mij staan ik heb namelijk als jullie het zien precies week geleden maar eerste les gehad bij mijn deur beauty academy het was voornamelijk een introductieles en ja weet je wat het precies gaat inhoud ik heb hiervoor super veel zin in en ik kijk uit naar de volgende les dat is zou er twee weken zoek er nog even wil te of rust en kunt nog een van spullen in slaan waar nodig en ik heb ook mijn pakket gehad schaapskudde pakketten die je kan kiezen en er zitten dus dingen in voor je kids zeker artsen louis zo zeker als je nog helemaal niks hebt is een gevolg echt ideaal en het is helemaal samengesteld ook door hunzelf en daar heb ik voor gekozen ik heb het zilver pakketten gekozen dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je kind en dat bedoel ik eigenlijk graag in deze video laten zien het is echt een used as is als je benieuwd bent wat er in deze tas zit dan moet je zeker even blijven kijken ik ben giel vast even deze tas is een jaloers jaloers maken maar heeft toch echt puur bedoeld voor modellen voor klanten echt voor visagie en ik ga weer zelf zo vroeg ik vooral blij om onszelf te gaan gebruiken instituut hier alles in als een basis voor een goede vis assist tuurlijk kunt altijd uitbouwen ik heb zelf natuurlijk ook heel veel make-up is ik zal heus wel andere dingen ook in mijn kind erbij doen maar dit is echt de basis was het meest te gaan gebruiken dus ja dat we ga ik morgen lekker uitpakken er zit voornamelijk via een aantal ze maar werken in onder andere mac in lot make up for ever maar daar zijn een aantal dingen nog niets van binnen dus dat dat komt nog en dat zijn twee vloeit concealer en concealer palet met donkere kleuren onder andere om te contouren even kijken en wat was er meer binnen en en kwasten belt is nog niet binnen maar voor de rest zit alles erin en is dus vrouwelijk mac een blot wat dingetjes van kryolan naar make-up forever dus en wenkte naar meer in en en binnen liep dus ja laten we gewoon beginnen ik heb moeten ze hier prullenbak naast mij staan en als het nog in zakjes dat wil ik ook gewoon even zo laten dus dan weten jullie dat als je vragen hebt over prijs en dergelijke ik zal het product voor je op moeilijker zal wel even opzoeken ik heb je niet geef ze bij de hand ik heb hier al een eerste pro maatjes deze zijn van mac dit zijn van die schuine sponsjes die zit er in die zal ik dan wel laat al die sponges los is niet zo handig er zit een cream blush in het staan cv’s blush van engels in de kleur 91 dat is deze kleur is een beetje een friese pers ik vind deze douche kun je onder andere ook gebruiken om de lippen en echt een screen brusjes heel fris en zacht dus deze zit er in de beurs cleanser van mix is er in ik heb nu eentje van niks volgens mij maar ik heb deze altijd heel lang gebruikt en dit is de school in je kwasten zoveel macht tussendoor schoon te maken ik ben iemand ik max altijd schoon met dit in één keer de zoveel tijd alles in de shampoo maar ik merk dat teveel was ook niet goed is frank klasse vooral oogschaduwkwasten niet dus dan is dit echt ideaal en ik vind deze wel 5 miljoen blij dat iedereen zit er zit ook een fix plus in dit is de matte versie heeft ook een nieuwe verpakking ik heb die matte nog nooit geprobeerd ik heb nu nog de pink light de shimmer varianten toevallig en deze is dus en opnieuw ik ben heel benieuwd hoe deze zal bevallen dan zit er van mick een bronzen poeder in in de kleur met brans en die ziet er als volgt uit deze is wel vrij universeel zou je licht kunnen gebruiken vond het mijn huidskleur maar ook flink een dik aanbrengen op het moet donkere huidskleur zoals een kleur gekozen maar die vrij in het midden zit uiteraard kan ik nog altijd meer poeders aanschaffen moment dat ik voelt vaker blanker modellen hebt of juist nog meer donkerder de huisjes dan kan het altijd bij kopen ik vind het op zich op pijn dat zint honderden poeders hebben onze los van cavell stuk duurder geweest en bekijken de hiervan ingelogd de ishares krant dit dus ik nog nooit gezien maar ik vond het wel een geinig ding of dit nou voor of na de mascara moeten we nog niet helemaal bekend maar dit gebruiken dus om je wimpers door te komen het is echt een kammetje dus ja super tof ik ben benieuwd hoe dit ja inning gebruikt werken ziet er wel tof uit heb hier een minigun vlaamse palet dermacolor van primula de meeste families riwal waarschijnlijk kennen als primeert mars hebben dus ja ook meer met je moet het uitleggen en veel camouflage producten die is onder andere mini palet met lichte kleuren donkerdere kleuren in dit kan u vond ook gebruikt om te contouren en zwart wit en koller correctors dus dit is een vrij mini palet met in principe alle stenen en zwak voelt ook zien stel dat je nou de spoel d61 een lichte kleur zoals hier natuurlijk heel veel gaan gebruiken kan ik hem ook het goud kopen dus ik vind het wel super handig en makkelijk undergo dus ja deze dan zit er twee producten in families dit is de lotion micellaire zoals een michelin reinigers en natuurlijk de en bril is crème deze is jullie denk ik allemaal wel bekend heel erg populair onder de fysische dit is dan een kleintje maar je kan bijvoorbeeld als weer op zijn weer grotere nemen liep er zo vaak gebruikte als basis en ook als crème dus dit zijn zijn er al twee fijne producten zo zien fossil meting met een beetje pinky met verzorgingsproducten maar andere wie is dat vind ik wel een goede keuze te heb ik hier een puntenslijper van mac lip pencil sharpener nadat splitsing in overzicht wedstrijd van je ouders of wat je ook als wimper aan en je ziet er als volgt uit in dit je dit zo open kan doen leeggewicht ja ik kan niks zo opendoe en kan je hem leeg het is eentje voor grote en verkleinen potloden altijd handig heb ik vier foundations wat natuurlijk niet mega veel is maar je kan niet dus eindig met elkaar combineren want ze hebben namelijk een hele lichte kleur hele donkere kleur gedaan ik heb hier de studio fix vloeiend en c15 en c45 zoals een hij lichte kleur in wat donkerdere kleur pixels leven uit de verpakking halen je kan natuurlijk gewoon eindeloos mee combineren iets meer van die iets meer familie en dan kan je natuurlijk al heel en te komen stel nou om geen met middag voor je weet je ik gebruik veel vaker de midden dan kan ik altijd nog eentje erbij kopen dan heb ik bijvoorbeeld in dit geval en c35 of een cd-rom aantal 135 maar liefst dus de studio fix vloeit is wat met je medium dekking ongeveer en daar twee pompjes bij om die zitten er niet bij helaas die moet je apart kopen dus die heb ik ook bij gekregen super netjes ga ik er straks tegelijk kon doen en de welbekende face and body eentje het groot dat is de lichtste kleur die zal je waarschijnlijk ook het meeste gebruiken om te menen deze van deze mix zelf nog nooit gebruikt maar we altijd hele goede verhalen over god en vandaag ook gebruikt wel zo’n basing slash foundation aanbrengen is om te kijken hoe dat allemaal ging voor iedereen sommige voor het eerste ik had natuurlijk al vaker gedaan maar zonder al een beetje een vuur ook zeg maar en deze stond sommige mijnen die echt gewoon mooie huid vallen echt zo mooi deze wil ik echt vaak gaan gebruiken dit is c een en dit is cc kunnen ze dit kan je ook echt heel veel combineren we hebben natuurlijk gezien in de vorige video dat ik de morgen en jaclyn heel kast zetten jullie het zien effectief namelijk het gekocht voor mijn opleiding dat ik ervan uitging maar niet zo heel veel kwasten zou grijpen mijn naam en woon dit zijn ook kwasten en echt een hele hoop dit zij ook poederkwast ik kan niet zo’n uitgebreid laten zien maar het spreekt wel voor zich poederkwasten stippling brush een aantal oogkwasten ik voor deze en belt ook super handig zeg maar dit opbergsysteem oogkwasten en dit zijn foundation kwasten dus gewoon vier rijen dik aan kwasten daar kan ik wel even mee vooruit te stoten naar bijvoorbeeld ook een missie een paar dingen in kan ik ook nog een beetje kijken want immers steeds bijvoorbeeld erbij zou kunnen leggen maar dit is wel echt ideaal en de komt dus nog een toolbelt bij maar je hem zelf al een dat gods dus voor degenen die dat niet weten er doe je dus je kwast in en doe je als riem om je heupen en zo kan je het is makkelijk bij de hand haar hoef je niet steeds alles in dingetjes te schuiven je stuk hoger heb ik hier losse poeder van biologisch maar heb je deze ook in een grote variant en is niet een hele populaire poeder dit is het sven solution t’pau reizen nu al dicht zie je dus deze zit er in ik wil die trap zegt en hoe lang proberen ik ben heel benieuwd we niet bevalt er zit er nog een mineralize skinfinish in van mac in de kleur soft and gentle deze heb ik toevallig alles misschien dat ik hem aan iemand kan door verkopen want ja ik heb er al eens hoeven niet perse twee maar die zitten dus ook in ik zal wel even ik zal wel even laten zien vergeet niet kennen dat deze highlighter zijn vrij subtiele highlighter dan zit er ook nog een propaan en team van mac met en drie kleuren blush dit proper het werkt als volgt je moet en opa’s magnetisch en heeft een klepje in dus je kan aan deze kant maar ook aan deze kant twee producten er in doen en hier zitten dus 3 blokjes in een de roze een perzik en een beetje een lichtere kleur dan heb ik nog 3 palette’s deze al drie van inglot alle mono’s die ik erin heb sinds had al apart in dus ik beneden net even allemaal door een gedaan voor jullie dat schilden een beetje met uitpakken en dat scheelt ook veel tijd in de video 2 is oogschaduw en is liepen dit zijn de wat fellere kleuren schip ze zelf gewoon een samengesteld en dus wordt onder andere maar ik heb nog meer invloed palette dus ik denk dat ik hier en daar gewoon even wat erbij gaan doen wat ik misschien vaker kan gebruiken en dan die andere palette natuurlijk ook gewone mee kan nemen wat ik wel echt ideaal gingen we in lodz dat je ze op elkaar kunt stapelen in bent echt superveel super weinig ruimte in beslag i hoef er dus dat is echt super handig maar zeg me drie krachten super makkelijk dit is een oogschaduw palet ik heb gewoon zelfde volgorde zou gesteld dat het vond ik wel leuk dit is dan mijn naturel palette ik vind het wel echt hele mooie kleuren inzitten wat ik ook heel tof vind wat ze gedaan hebben is roze ondertoon gele ondertoon roze shim muur gouden shimmer dit zijn dan 2 je medium kleuren shimmer en dit zijn dus het ook wat donkerder en warm en wat koelere bruine ze hebben ze echt goed rekening mee gehouden en super neys ik vind dit was stiekem heel mooi samengesteld al zeg ik het zelf en hier heb ik nog een lip kleuren eentje met mijn vinger ingegaan de verpakking van de mono’s is een beetje lastig maar het is wel echt een mooi samenstelling van kleur wanneer niet om je bruin zal me rood donker een beetje roze en ik heb nog een balletje met vier kleuren dus die kan ik hier dan mooie en toevoegen ik vind wel de samenstelling is gekozen hebben voor deze kit qua kleuren dus echt super netjes gedaan het zijn er maar weinig product in die zin dat het niet en moet vol zit gelijk maar wel echt veel familie tijd en dat is echt lastig als je dat zo ff render moet uitzoeken we de grotere dingen nu onderhand gehad bij letters zijn genomen natuurlijk het grootste meest diepe nog wat losse producten bijna alles zit in doosjes dus dan moet ik allemaal nog eruit halen ik heb hier een potlood van kryolan is de contour pencil in het zwart in strass echte youtube potlood echt bizar dit is echt een kohl potlood en het goed producten van mac dit is de eyebrow styler in de kleur doing doing doing doing doing en spiked en dit zijn dus twee uur aan potloden en die gieten op schop uit aan de ene kant zit potlood die kan je dus omhoog draaien en dan de andere kant zit een borsteltje voor al deze borsteltje snugfit ziet er goed uit ik ben heel benieuwd hoe die bevallen en dan dus in twee kleuren eentje wat warmer 9 nog donkerder en koeler en ik heb bijvoorbeeld zelf nog een mooi fibro belletjes al zijn poeders zijn die zijn daar heel mooi mee kunnen combineren dus voor mij is een helemaal top ik had ook niet of volgens ik 12 mei maar potlood god want je gebruikt misschien toch maar vier of twee hier liquid liner van inglot die ziet er zo uit en schoone bloem het liner in het een het zwart ben heel benieuwd hoe deze zal zijn heb ik hier een duel wimperlijn zoals jullie weet gebruik momenteel die van de moeder beauty van de meeste vis te gebruiken deze voegen vol zie of groter gehoord of dit is een grote verpakking maar hoe ik dacht dat kleine was maar dit is dus de min pluim op ik vergeten moet zeggen we kregen ook nog wat setjes wimpers maar ook die krijgen we nog binnen dus daar is de hier in berlijn dus voor we heb ik hier een gelliner van invloed in het zwart die hebben dus laatst gekocht dus ik denk dat ik deze ook en misschien een gaan verkopen ook ja ik hoef er niet perse twee keer dat die andere hobby’s zijn we al een paar jaar verder dus deze ja heb ik al iets is de aan zee eyeliner gel in de kleur 77 zo ziet er 2 pro longwear lip potloden in eentje in de kleur kiest omikron en een in die zijn spicy en ik is een quick is rood en dan bedoel ik echt wilt en night and spicy dus een beetje een bruine nieuwsshow ziet er zo uit haar zoiets rol zoals wat ik dacht fijne potloden van mac lip potloden dus daar ben ik heel blij mee dan heb ik twee eyeliner kool potloden van een mac eentje in zwolle dat ze zwarte kleur dat is dus deze dat zijn google potlood en eentje in het witte dat is fascinating dat is een wit kohlpotlood en ik gok waarschijnlijk voor op de waterlijn dus zwart en wit drie dingen eentje van mac dat is een pro longwear facebook in de kleur soft oker en nu doe zo soft oker omdat ik denk dat iedereen wil ook en en dan natuurlijk van nikkietutorials dit was een hele tijd een hele grote favoriet van haar gebruikers onder al haar looks als basis dus aan je mag weer gaan probeer ik een bells en keerde kunnen beter die gehad die voor minder maar dit blijkt echt een holy grail te zijn ik ben heel benieuwd hoe deze geval en op 5 minuten van een lot en een lip paint in de kleur 53 en dat is een beetje een moedige jou vloekt lipstick eigenlijk en hier vocht kan gebruiken om wat zachtere look te maken een beetje meer glossy eroverheen doen bijvoorbeeld toch producten kennen nog niet en deze zijn kleur 53 en als laatste de poolse lash effect mascara van een lot is het is een best wel goede volume mascara misschien kan je wel flink vals lesje ze meemaken en dat is dit is alles wat er in de kit zit ik vernoem jullie zit maar ik vind het echt mega veel ik vind echt als het gewoon super netjes hebben samengesteld in principe mis ik eigenlijk niks het een fonds anker is dat je meer foundations koop meer poeders of meer oog schijnt dat mag allemaal je bent ook helemaal vrij om je eigen spullen mee te nemen ik heb natuurlijk heel veel make-up is om jouw bedrijf maakt je best veel dus ik kan heel veel bijvoegen een keer de bal te kijken ook een je nog eens een fel kleurtje nodig neem ik die gewoon een keer mee dus ik denk dat hier wel heel en twee ben ik ga lekker mijn kind binnenkort inrichten en kijken hoe dat allemaal gaat lopen welke producten ik veel zal gaan gebruiken en wie weet kunnen we over een tijdje video maken om mijn kind werd toen de op dat moment bij heb staan dus ja dit is echt een video om te laten zien wat allemaal in pakket zit en het is gewoon puur omgang met jullie te genieten van deze mooie spullen en om gewoon even een kijkje te geven je voor god dat zit er nou precies in een kind van de violist als basis en je kan natuurlijk altijd van alles ze uitbreiden wij een lichte ook een beetje aanbod voor opdrachten je meestal doet en wat een beetje jouw specialiteit is dus ja ik vind dat ze zeer goed samengesteld door ik heb heel veel zin en 13 oorbel heel veel zin om dit allemaal gaten te gaan gebruiken en hier lekker mee te gaan spelen dus voor je naar leuke video en voor het leuk om eens even een kijkje te nemen in wat er allemaal niet pakketten zat dus ik even je een duimpjes omhoog robinson komt hier rode abonneer knop ook lid te worden van sharp in die familie en en ziet natuurlijk heel erg graag woensdag weer met een nieuwe video tot woensdag dag

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *