Photobooth huren voor een huwelijksfeest

Wie voor zijn zakenrelaties iets speciaals wil doen moet een fotohokje huren. Of het nou om een bruiloft gaat of een heel groot evenement, een photo booth huren is echt heel origineel. Met een foto hokje leg je op een originele, speelse manier de stemming vast van je zakenrelaties en je verjaardagsfeest. En bij ieder soort evenement past ook de goede stijl photo booth die je kunt huren. Hierdoor is het mogelijk om op elk feestje of trouwpartij bereikbaar te zijn. Natuurlijk maakt het niet uit waar je zit. Al zit je op de 20e etage met je woning en je wilt een fotohokje huren dan kan dit daar worden geplaatst vanwege dat deze in diverse delen wordt geleverd. Dus ook via een lift kan het foto hokje vervoerd worden.

photobooth huren prijs

Je vraagt je misschien af wat je nu precies krijgt bij een fotohokje huren? Alleen feestvierders op de foto is ook nogal slaapverwekkend. Bijgevolg krijg je er een feestkist bij vol met grappige spulletjes. Heb je een speciaal thema op je bruiloft of bedrijfsuitje dan zijn de spulletjes in dat thema. Wat natuurlijk ook leuk is, is dat je ongelimiteerd foto’s kunt uitprinten en je krijgt er tevens nog een gratis design bij. Naderhand kun je alle gemaakte foto’s ook downloaden. Als je een photo booth gaat huren houdt er dan rekening mee dat deze daar circa 4 uur blijft staan.

Let op dat je de perfecte fotobooth gaat huren voor je bedrijfsfeest. Neem het van tevoren even met de verhuurder door. Wil je meer een open karakter realiseren dan kan een fotozuil ook goed van pas komen. Omdat dat goedkoper is dan een fotohokje. Een fotozuil neemt veel minder plaats in dan een photo booth maar toch is een fotohokje wel een stuk leuker.

Een photo booth met greenscreen huren?

Een greenscreen photo booth huren is nog origineler. Met een greenscreen photobooth kan je prachtige foto’s maken.

De werkwijze van greenscreen fotografie

Greenscreen fotografie bestaat uit een groene achtergrond. Onze software verwisselt de groene achtergrond in een hele originele setting, zo kun je onderdeel worden van bijvoorbeeld een film.

Wil je een bekende filmset toepassen als decor voor de achtergrond dan is dat heel gemakkelijk te realiseren. Desgewenst kunnen we naar jouw leuk idee een decor voor de achtergrond bedenken. Iedere foto wordt uiteraard uitgeprint van elk model
.
De fotobooth is vervaardigt van hout en kan wel tegen een stootje. Als je een thema feestje hebt kan de photobooth daar aan worden aangepast. Toch hebben we hier extra tijd voor nodig om te verwerkelijken dus geef dit tijdig aan. Er is veel routine en specialisatie benodigd om te weten wat er bij komt kijken om een feest goed te kunnen begeleiden.

Mogelijkheden als een videogastenboek of een babbelbox zijn indien gewenst mogelijk. We helpen je waar het maar nodig is. We denken met je mee wat het beste is om je bedrijfsfeest tot een gedenkwaardige avond te laten maken. We staan altijd klaar om je eigen idee uit te werken tot een uniek concept waar je zakenrelaties nog lang van na zullen genieten.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis, 3515 VS Utrecht
442C+W3 Utrecht
030 320 5000