The Power of MAKEUP


Video Transcript

Hallo mensen! Ik ben hier om jullie de kracht van make up te laten zien. Ik merk de laatste tijd dat vrouwen zich schamen om te zeggen dat ze van make up houden Want tegenwoordig als je zegt dat je van make up houdt, wil je er mooi uitzien voor jongens, of je bent onzeker Of je doet het omdat je niet van jezelf houdt Ik heb het gevoel dat het tegenwoordig een misdaad is om het leuk te vinden om je op te maken. Na afgelopen week een dragqueen wedstrijd gezien te hebben (half drag half man) was ik geïnspireerd om een video te maken over de kracht van make up Ik merk vaak dat als ik geen make up draag en mijn haar in een knot heb en ik mensen ontmoet En ik laat ze een foto van mijn video’s zien of looks die ik heb gedaan. Kijken ze me aan en zeggen ze dat ik het niet ben. ze kijken naar me en zeggen ‘dat ben jij niet!’ ze vertellen mij dat het grappig is maar ik lijk niet op dat meisje op die foto(poster)

Previous Post

Ik wordt makeup artiest

Next Post

How to use green screen on ps4 sharefactory

Leave a Reply

Your email address will not be published.